Gordon pept de avonturiers weer op als de spanning hen te veel wordt in 'Down the Road'

Gordon pept de avonturiers weer op als de spanning hen te veel wordt in 'Down the Road'

Dat de deelnemers aan het avontuur dat 'Down the Road' heet, het best spannend vinden, zien we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het is dan ook niet niks zo'n reis dus dat levert emotionele momenten op. Gelukkig is Gordon erbij voor de nodige mentale ondersteuning.

Bekijk hieronder de video.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv.

<em>Gordon</em> pept de avonturiers weer op als de spanning hen te veel wordt in '<em>Down the Road'</em> Dat de deelnemers aan het avontuur dat 'Down the Road' heet, het best spannend vinden, zien we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het is dan ook niet niks zo'n reis dus dat levert emotionele momenten op. Gelukkig is Gordon erbij voor de nodige mentale ondersteuning. Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege Down the Road' Bekijk deze video » Ontroerend: eerste ontmoeting bij Down The Road (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Down the Road is een persoonlijke ontdekkingstocht (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV