Een huis vol: zo brak Janneke Jelies haar enkel

Een huis vol: zo brak Janneke Jelies haar enkel

Janneke Jelies heeft haar enkel gebroken en dat brengt nogal wat geregel met zich mee, aangezien een gezin van 9 kinderen zich niet vanzelf leidt. Wat is er gebeurd? 'Ik stapte mis en ik ging door mijn enkel heen en het bleek dat die gebroken was. Dus ik ben even ontarmd nu, met de kinderen. We moeten allemaal even helpen.'

Bekijk het fragment van Een huis vol, dat dinsdag zeer mooie kijkcijfers neerzette, hieronder

Een huis vol: zo brak <em>Janneke Jelies</em> haar enkel Janneke Jelies heeft haar enkel gebroken en dat brengt nogal wat geregel met zich mee, aangezien een gezin van 9 kinderen zich niet vanzelf leidt. Wat is er gebeurd? 'Ik stapte mis en ik ging door mijn enkel heen en het bleek dat die gebroken was. Dus ik ben even ontarmd nu, met de kinderen. We moeten allemaal even helpen.' Bekijk het fragment van Een huis vol, dat dinsdag zeer mooie kijkcijfers neerzette, hieronder Een huis vol is elke werkdag om 19:05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Volle tafel bij Khalid & Sophie: 16-koppige Een Huis Vol-familie te gast (video) Bekijk deze video »
TV :
Een huis vol: zo brak Janneke Jelies haar enkel

Een huis vol is elke werkdag om 19:05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's