Vandaag Inside: Merel Ek toe- of uitgelachen bij debuut?

Vandaag Inside: Merel Ek toe- of uitgelachen bij debuut?

Politiek-verslaggeefster Merel Ek is een ware tv-ster geworden dankzij haar bijdrages in Vandaag Inside, dat vanaf 16 januari weer terug op SBS6 is. De eerste keer dat ze te zien was in het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp werd ze direct aangepakt vanwege haar naam: 'Is het Merel Ek of Merel E-K?' Vervolgens werd er ook nog eens gefloten om haar 'vogelnaam'...

De beelden zie je hieronder, in het fragment van Vandaag Inside

Vandaag Inside: <em>Merel Ek</em> toe- of uitgelachen bij debuut? Politiek-verslaggeefster Merel Ek is een ware tv-ster geworden dankzij haar bijdrages in Vandaag Inside, dat vanaf 16 januari weer terug op SBS6 is. De eerste keer dat ze te zien was in het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp werd ze direct aangepakt vanwege haar naam: 'Is het Merel Ek of Merel E-K?' Vervolgens werd er ook nog eens gefloten om haar 'vogelnaam'... De beelden zie je hieronder, in het fragment van Vandaag Inside Nieuwe uitzendingen van Vandaag Inside zijn vanaf 16 januari weer iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Roast Famke Louise: 'Je ruikt Ali B's hand in haar k..' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in oudejaarsspecial Vandaag Inside: Pieter Omtzigt is dé persoon van 2022 Bekijk deze video »
TV :
Vandaag Inside: Merel Ek toe- of uitgelachen bij debuut?

Nieuwe uitzendingen van Vandaag Inside zijn vanaf 16 januari weer iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV