Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn inmiddels al twee koppels bekend die het beroemdste huwelijksexperiment van Nederland zijn aangegaan. Daar komt in deze speciale aflevering van Married at First Sight een derde koppel bij. Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar Bekijk deze video » Slimme koppenDe derde match zijn Maarten en Richelle, allebei erg 'slimme koppen' die er allebei aan toe zijn om zich te settelen. Volgens de experts kunnen de twee het uitstekend met elkaar vinden en voorlopig vinden ze dat zelf ook: ze verbazen zich over de vele overeenkomsten die ze hebben. Eerste gezichtVoor Wilfred en Francois is het grote moment daar: ze zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Zou het liefde op het eerste gezicht zijn? Of hebben de twee nog even nodig om aan elkaar te wennen? Bekijk ook Een nieuw seizoen MAFS met meer seks (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Er zijn inmiddels al twee koppels bekend die het beroemdste huwelijksexperiment van Nederland zijn aangegaan. Daar komt in deze speciale aflevering van Married at First Sight een derde koppel bij.

Slimme koppen
De derde match zijn Maarten en Richelle, allebei erg 'slimme koppen' die er allebei aan toe zijn om zich te settelen. Volgens de experts kunnen de twee het uitstekend met elkaar vinden en voorlopig vinden ze dat zelf ook: ze verbazen zich over de vele overeenkomsten die ze hebben.

Eerste gezicht
Voor Wilfred en Francois is het grote moment daar: ze zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Zou het liefde op het eerste gezicht zijn? Of hebben de twee nog even nodig om aan elkaar te wennen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's