Rail Away: Loire en Haute-Loire gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rail Away: Loire en Haute-Loire gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rail Away: Loire en Haute-Loire gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Rail Away komen er twee zeer bijzondere treinen aan bod in een redelijk onbekend deel van Frankrijk: de Loire en de Haute-Loire. 'la belle inconnue', oftewel het mooie onbekende, staat op het programma. Haut ForezDe reis start in Estivareilles. Vele vrijwilligers zijn daar druk in de weer om de toeristische trein van de 'Chemin de fer du Haut Forez' te laten rijden. De kijker krijgt de kans om met deze trein mee te rijden. Hij brengt de toeristen naar Usson-en-Forez. RivierklovenVoor de tweede route stappen we op in Langeac. De 'Train Touristique des Gorges de l’Allier' brengt ons op een prachtige route langs de rivierkloven van de rivier de Allier. Deze trein rijdt in de zomer maar eenmaal per week. Dus is het een lange trein die bijna helemaal vol zit. Bekijk ook Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is Rail Away' (Humberto) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 5 januari 2023 om 20:32

In de laatste aflevering van dit seizoen van Rail Away komen er twee zeer bijzondere treinen aan bod in een redelijk onbekend deel van Frankrijk: de Loire en de Haute-Loire. 'la belle inconnue', oftewel het mooie onbekende, staat op het programma.

Haut Forez
De reis start in Estivareilles. Vele vrijwilligers zijn daar druk in de weer om de toeristische trein van de 'Chemin de fer du Haut Forez' te laten rijden. De kijker krijgt de kans om met deze trein mee te rijden. Hij brengt de toeristen naar Usson-en-Forez.

Rivierkloven
Voor de tweede route stappen we op in Langeac. De 'Train Touristique des Gorges de l’Allier' brengt ons op een prachtige route langs de rivierkloven van de rivier de Allier. Deze trein rijdt in de zomer maar eenmaal per week. Dus is het een lange trein die bijna helemaal vol zit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rail Away

Actuele video's

Meer actuele video's