De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino

De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino

De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino In De Gordon Tegen Dino Show is het de bedoeling dat team Gordon strijdt tegen team Jandino. Maar het blijkt dat het rommelt binnen Jandino's team als Klaas van Eerden tijdens een spel wraak neemt op Patty Brard. De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv. Patty Brard gewond tijdens spel De Gordon Tegen Dino Show Bekijk deze video » De Gordon tegen Dino Show gemist: Patty Brard terug op oude gewicht Bekijk deze video »
TV :
De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino

In De Gordon Tegen Dino Show is het de bedoeling dat team Gordon strijdt tegen team Jandino. Maar het blijkt dat het rommelt binnen Jandino's team als Klaas van Eerden tijdens een spel wraak neemt op Patty Brard.

De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV