Britt Dekker over Ministars: 'Veel talent over omdat er geen talentenjacht was' (Op1)

Britt Dekker over Ministars: 'Veel talent over omdat er geen talentenjacht was' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 vertelt Britt Dekker meer over Ministars, de nieuwe talentenjacht voor kinderen die vrijdag van start gaat. Na het grote schandaal rond The Voice werd ook The Voice Kids geschrapt, en dat is volgens Britt te merken in Ministars. “Het was niet normaal. Er was zo veel talent over omdat er, wat je zegt, geen talentenjacht was. Het is echt elke aflevering alleen maar goede kinderen die zingen omdat, ze kunnen nergens anders.”

Bekijk de video van Op1 hieronder.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Britt Dekker over <em>Ministars</em>: 'Veel talent over omdat er geen talentenjacht was' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Britt Dekker meer over Ministars, de nieuwe talentenjacht voor kinderen die vrijdag van start gaat. Na het grote schandaal rond The Voice werd ook The Voice Kids geschrapt, en dat is volgens Britt te merken in Ministars. “Het was niet normaal. Er was zo veel talent over omdat er, wat je zegt, geen talentenjacht was. Het is echt elke aflevering alleen maar goede kinderen die zingen omdat, ze kunnen nergens anders.” Bekijk de video van Op1 hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
Talkshow :
Britt Dekker over Ministars: 'Veel talent over omdat er geen talentenjacht was' (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's