Samenvatting NEC - Ajax (Eredivisie)

Samenvatting NEC - Ajax (Eredivisie)

Samenvatting <em>NEC - Ajax</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten NEC - Ajax Samenvatting NEC - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing NEC - Ajax Ajax en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Goffertstadion. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel. Lees hier waar je de wedstrijd NEC - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting FC Emmen - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling AjaxPasveer; Sanchez, Timber, Rensch, Bassey; Alvarez, Taylor, Tadic, Klaassen, Conceicao; Brobbey. Opstelling NECCillessen; Van Rooij, Marquez, Sandler, Elkarouani; Schone, Proper; Tavsan, Tannane, Mattson; Dimata. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en NEC in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting NEC - Ajax (Eredivisie)

Goals en hoogtepunten NEC - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing NEC - Ajax

Ajax en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Goffertstadion. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel.

Lees hier waar je de wedstrijd NEC - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Pasveer; Sanchez, Timber, Rensch, Bassey; Alvarez, Taylor, Tadic, Klaassen, Conceicao; Brobbey.

Opstelling NEC
Cillessen; Van Rooij, Marquez, Sandler, Elkarouani; Schone, Proper; Tavsan, Tannane, Mattson; Dimata.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en NEC in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's