Talentenjacht Ministars start vrijdag: Sanne Hans in tranen door optreden

Talentenjacht Ministars start vrijdag: Sanne Hans in tranen door optreden

Vrijdag 6 januari 2023 om 16:03

Vanaf vanavond kun je genieten van de nieuwe talentenjacht Ministars. In een video vertellen panelleden Sanne Hans (Miss Montreal), Snelle en Rolf Sanchez wat je zoal kunt verwachten van de show, waarin kinderen een videoduet zingen met hun idool. In deze beelden is ook te zien dat een van de kandidaten Sanne echt weet te raken. "Een keer had ik wel traantjes. Dat was een heel mooi verhaal", aldus de zangeres.

Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Talentenjacht <em>Ministars</em> start vrijdag: Sanne Hans in tranen door optreden Vanaf vanavond kun je genieten van de nieuwe talentenjacht Ministars. In een video vertellen panelleden Sanne Hans (Miss Montreal), Snelle en Rolf Sanchez wat je zoal kunt verwachten van de show, waarin kinderen een videoduet zingen met hun idool. In deze beelden is ook te zien dat een van de kandidaten Sanne echt weet te raken. "Een keer had ik wel traantjes. Dat was een heel mooi verhaal", aldus de zangeres. Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Britt Dekker over 'Ministars': "Het zijn kids die gaan optreden met hun allergrootste idool" Bekijk deze video » Britt Dekker over Ministars: 'Veel talent over omdat er geen talentenjacht was' (Op1) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's