NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Eredivisie is terug na een extra lange pauze vanwege de tussenkomst van het WK voetbal in Qatar. Deze zondag is er uiteraard weer een uitgebreide samenvatting te zien van alle zondagwedstrijden. WinterkampioenUiteraard is er een uitgebreide samenvatting te zien van winterkampioen Feyenoord, die het opneemt tegen FC Utrecht. Ook zien we Ajax tegen NEC en de wedstrijden Cambuur - FC Volendam en Excelsior - FC Groningen. Korte samenvattingenOok zijn er weer korte samenvattingen te zien van de wedstrijden die eerder dit weekend hebben plaatsgevonden: FC Twente - FC Emmen (vrijdag) RKC Waalwijk - sc Heerenveen AZ - Vitesse Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles PSV - Sparta Rotterdam Bekijk ook Video: politiebond pleit voor Eredivisie wedstrijden zonder publiek Bekijk deze video » Koffie met Valentijn over Daley Blind: "Ik vind dat ze veel te snel afscheid hebben genomen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 8 januari 2023 om 20:00

De Eredivisie is terug na een extra lange pauze vanwege de tussenkomst van het WK voetbal in Qatar. Deze zondag is er uiteraard weer een uitgebreide samenvatting te zien van alle zondagwedstrijden.

Winterkampioen
Uiteraard is er een uitgebreide samenvatting te zien van winterkampioen Feyenoord, die het opneemt tegen FC Utrecht. Ook zien we Ajax tegen NEC en de wedstrijden Cambuur - FC Volendam en Excelsior - FC Groningen.

Korte samenvattingen
Ook zijn er weer korte samenvattingen te zien van de wedstrijden die eerder dit weekend hebben plaatsgevonden:

  • FC Twente - FC Emmen (vrijdag)
  • RKC Waalwijk - sc Heerenveen
  • AZ - Vitesse
  • Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
  • PSV - Sparta Rotterdam

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport Eredivisie

Actuele video's

Meer actuele video's