Heel Holland Bakt: karamel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: karamel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: karamel gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering strijden de zeven overgebleven thuisbakkers om hun plekje in de tent. Deze week staat karamel centraal: een ingrediënt dat steeds belagrijker wordt voor bakkers. Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland bakt: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’ Bekijk deze video » BabbelaarsDe zeven overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht; ze moeten een tarte tatin maken op basis van karamel. De technische opdracht is deze week het maken van babbelaars. Zoeter dan zoetTijd voor babbels is er overigens niet in de tent, want er moet een gigantisch spektakelstuk worden neergezet. Dat spektakelstuk wordt zoeter dan zoet: een croque-en-bouche met suikerspin. Bekijk ook Kerstpromo Omroep MAX: André van Duin bakt er zingend op los met MAX-sterren (video) Bekijk deze video » André van Duin onthult thema voor Heel Holland bakt van 1 januari: Van Gogh! Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering strijden de zeven overgebleven thuisbakkers om hun plekje in de tent. Deze week staat karamel centraal: een ingrediënt dat steeds belagrijker wordt voor bakkers.

Babbelaars
De zeven overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht; ze moeten een tarte tatin maken op basis van karamel. De technische opdracht is deze week het maken van babbelaars.

Zoeter dan zoet
Tijd voor babbels is er overigens niet in de tent, want er moet een gigantisch spektakelstuk worden neergezet. Dat spektakelstuk wordt zoeter dan zoet: een croque-en-bouche met suikerspin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV