SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zaterdag is het nieuwe, drieëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? van start gegaan. Dit seizoen vertrekken de kandidaten naar het prachtige Zuid-Afrika. Uiteindelijk gaat het de tien kandidaten maar om één ding: de Mol ontmaskeren. Zaterdag viel de eerste kandidaat af.

Opdrachten
In de eerste aflevering van dit seizoen hoorden de kandidaten welke rol ze in het spel zouden hebben: kandidaat of Mol, onder het toeziend oog van hun medespelers. Daarna volgden twee opdrachten in Zuid-Afrika. Aan het eind van de aflevering werd de test gemaakt en viel voor één van de kandidaten het doek. Dat was Sarah Janneh. De zangeres en actrice maakte de test het minst goed van iedereen, maar toch zien we in de laatste minuten van de aflevering dat ze een tweede kans krijgt in de volgende aflevering. Hieronder zie je de kandidatenvideo van Sarah.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

SPOILER: dit is de eerste afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> 2023 (video) Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Zaterdag is het nieuwe, drieëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? van start gegaan. Dit seizoen vertrekken de kandidaten naar het prachtige Zuid-Afrika. Uiteindelijk gaat het de tien kandidaten maar om één ding: de Mol ontmaskeren. Zaterdag viel de eerste kandidaat af. OpdrachtenIn de eerste aflevering van dit seizoen hoorden de kandidaten welke rol ze in het spel zouden hebben: kandidaat of Mol, onder het toeziend oog van hun medespelers. Daarna volgden twee opdrachten in Zuid-Afrika. Aan het eind van de aflevering werd de test gemaakt en viel voor één van de kandidaten het doek. Dat was Sarah Janneh. De zangeres en actrice maakte de test het minst goed van iedereen, maar toch zien we in de laatste minuten van de aflevering dat ze een tweede kans krijgt in de volgende aflevering. Hieronder zie je de kandidatenvideo van Sarah. Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video) Bekijk deze video » Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video » Rik van de Westelaken over WIDM: "Ik vind het heel spectaculair hoe we gaan beginnen" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's