Oud-kandidaat Patrick Martens over WIDM: "Ik zat er twee keer volledig naast" (RTL Boulevard)

Oud-kandidaat Patrick Martens over WIDM: "Ik zat er twee keer volledig naast" (RTL Boulevard)

Gisteravond konden we genieten van de eerste aflevering van ‘Wie Is De Mol?’. Met een spectaculaire opening is het 23e seizoen goed van start gegaan. En ook dit jaar werd er uitgebreid gespeculeerd in de vijfde editie van 'Mol-Talk'.

Patrick Martens
Aan RTL Boulevard vertelt Patrick Martens hoe stressvol de speurtocht naar wie de bedrieger eigenlijk is. Martens mocht zelf tot twee keer meedoen: "Ik zat er twee keer volledig naast, aan mij heb je eigenlijk helemaal niks." In de studio babbelden ze ook nog even door, over Mol-Talk gesproken...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Oud-kandidaat <em>Patrick Martens</em> over <em>WIDM</em>: &quot;Ik zat er twee keer volledig naast&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Gisteravond konden we genieten van de eerste aflevering van ‘Wie Is De Mol?’. Met een spectaculaire opening is het 23e seizoen goed van start gegaan. En ook dit jaar werd er uitgebreid gespeculeerd in de vijfde editie van 'Mol-Talk'. Patrick MartensAan RTL Boulevard vertelt Patrick Martens hoe stressvol de speurtocht naar wie de bedrieger eigenlijk is. Martens mocht zelf tot twee keer meedoen: "Ik zat er twee keer volledig naast, aan mij heb je eigenlijk helemaal niks." In de studio babbelden ze ook nog even door, over Mol-Talk gesproken... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maken de makers van Wie is de mol? een slordige fout? Bekijk deze video » Rik van de Westelaken over WIDM: "Ik vind het heel spectaculair hoe we gaan beginnen" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Oud-kandidaat Patrick Martens over WIDM: "Ik zat er twee keer volledig naast" (RTL Boulevard)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV