The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending Honderd quizliefhebber en kandidaten, honderdduizend euro als prijzengeld en een gigantische LED-vloer: dat zijn de ingrediënten van The Floor, de nieuwe marathonquiz van RTL 4 die komende zondag start. Alle fragmenten uit deze uitzending Edson da Graça speelt The Floor alvast op straat: jongen wint 100 euro Bekijk deze video » Eigen vlakHonderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven, verovert de hele vloer en loopt weg met een ton? Edson da GraçaOnder leiding van presentator Edson da Graça nemen kandidaten het tegen elkaar op. Elk van de 100 deelnemers heeft diens eigen categorie waarvan diegene denkt veel te weten. Wie aan de beurt is, daagt een tegenstander uit een aangrenzend vlak uit. Bekijk ook Holland's Got Talent gemist? Marc-Marie Huijbregts in tranen door auditie Giada Valenti Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Videoland serie Matched by Mom Bekijk deze video » Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Honderd quizliefhebber en kandidaten, honderdduizend euro als prijzengeld en een gigantische LED-vloer: dat zijn de ingrediënten van The Floor, de nieuwe marathonquiz van RTL 4 die komende zondag start.

Eigen vlak
Honderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven, verovert de hele vloer en loopt weg met een ton?

Edson da Graça
Onder leiding van presentator Edson da Graça nemen kandidaten het tegen elkaar op. Elk van de 100 deelnemers heeft diens eigen categorie waarvan diegene denkt veel te weten. Wie aan de beurt is, daagt een tegenstander uit een aangrenzend vlak uit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Floor

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV