Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen

Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen

In Stegeman op de bres heeft Alberto Stegeman een oplichter te pakken. Ene Martijn blijkt eigenlijk Arjan Schipper te heten. Hij brengt leenauto’s nooit terug en laat slachtoffers berooid achter. Stegeman confronteert de oplichter en die beweert ineens het licht te hebben gezien. “Ik heb spijt van alles. Ik ga alles regelen, dat beloof ik je.” Alberto gelooft hem niet en dat blijkt terecht, hij heeft daarna niets meer van hem gehoord…

Bekijk de video van Stegeman op de bres hieronder.

Stegeman op de bres is elke zondag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Stegeman op de bres</em>: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen In Stegeman op de bres heeft Alberto Stegeman een oplichter te pakken. Ene Martijn blijkt eigenlijk Arjan Schipper te heten. Hij brengt leenauto’s nooit terug en laat slachtoffers berooid achter. Stegeman confronteert de oplichter en die beweert ineens het licht te hebben gezien. “Ik heb spijt van alles. Ik ga alles regelen, dat beloof ik je.” Alberto gelooft hem niet en dat blijkt terecht, hij heeft daarna niets meer van hem gehoord… Bekijk de video van Stegeman op de bres hieronder. Stegeman op de bres is elke zondag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV