Tough As Nails: Jelka van Houten raakte stem kwijt door te enthousiast aanmoedigen

Tough As Nails: Jelka van Houten raakte stem kwijt door te enthousiast aanmoedigen

Veel mensen kennen Jelka van Houten als actrice, maar tegenwoordig is ze ook presentatrice. Ze praat Tough As Nails aan elkaar, en dat doet ze samen met Edson da Graça. En het is maar goed dat hij samen met Jelka een duo vormt, want tijdens de opnames raakte Jelka haar stem kwijt. Ze had de kandidaten iets te enthousiast aangemoedigd tijdens een opdracht. In het programma strijden oersterke mannen en vrouwen tegen elkaar in opdrachten die draaien om kracht, uithoudingsvermogen en samenwerking.

Bekijk de video van Koffietijd met Jelka van Houten hieronder. Tough As Nails is vanaf maandag 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica en elke maandag vooruit te kijken via Prime Video.

<em>Tough As Nails</em>: Jelka van Houten raakte stem kwijt door te enthousiast aanmoedigen Veel mensen kennen Jelka van Houten als actrice, maar tegenwoordig is ze ook presentatrice. Ze praat Tough As Nails aan elkaar, en dat doet ze samen met Edson da Graça. En het is maar goed dat hij samen met Jelka een duo vormt, want tijdens de opnames raakte Jelka haar stem kwijt. Ze had de kandidaten iets te enthousiast aangemoedigd tijdens een opdracht. In het programma strijden oersterke mannen en vrouwen tegen elkaar in opdrachten die draaien om kracht, uithoudingsvermogen en samenwerking. Bekijk de video van Koffietijd met Jelka van Houten hieronder. Tough As Nails is vanaf maandag 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica en elke maandag vooruit te kijken via Prime Video. Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Henry van Loon & Jelka van Houten grappen over B&B Vol Liefde-kandidaten Bekijk deze video »
TV :
Tough As Nails: Jelka van Houten raakte stem kwijt door te enthousiast aanmoedigen


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV