Married At First Sight: huwelijksreis Martijn & Nicole gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: huwelijksreis Martijn & Nicole gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: huwelijksreis Martijn & Nicole gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tweede week van het liefdesexperiment Married at First Sight begint direct met een huwelijksreis: het eerste stel Martijn en Nicole gaat heerlijk genieten in Italië. Verder gaat het vierde stel van het seizoen aan hun familie vertellen dat ze gaan trouwen. Hoe gaan zij reageren? Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight: Martijn en Nicole op huwelijksreis, hoe loopt dat af? Bekijk deze video » Irritaties tussen Nicole en Martijn tijdens Married at First Sight Bekijk deze video » ItaliëVoor Martijn en Nicole, het stel dat dit seizoen als eerste in het huwelijksbootje stapte, begint de huwelijksreis. Ze hebben hun eerste nacht samen doorgebracht en gaan nu onderweg naar Italië om elkaar goed te leren kennen. Het vierde stel, Wichian en Loes, gaat hun familie vertellen dat ze gaan trouwen. Wilfred en Francois hebben een mooie bruiloft en er is duidelijk sprake van chemie. Over Married at First SightOnder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen ook dit seizoen weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet? Bekijk ook Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen Bekijk deze video » Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: huwelijksreis Martijn & Nicole gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 10 januari 2023 om 22:05

De tweede week van het liefdesexperiment Married at First Sight begint direct met een huwelijksreis: het eerste stel Martijn en Nicole gaat heerlijk genieten in Italië. Verder gaat het vierde stel van het seizoen aan hun familie vertellen dat ze gaan trouwen. Hoe gaan zij reageren?

Italië
Voor Martijn en Nicole, het stel dat dit seizoen als eerste in het huwelijksbootje stapte, begint de huwelijksreis. Ze hebben hun eerste nacht samen doorgebracht en gaan nu onderweg naar Italië om elkaar goed te leren kennen. Het vierde stel, Wichian en Loes, gaat hun familie vertellen dat ze gaan trouwen. Wilfred en Francois hebben een mooie bruiloft en er is duidelijk sprake van chemie.

Over Married at First Sight
Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen ook dit seizoen weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's