De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending De twee overgebleven kandidaten van maandag nemen het vanavond op tegen de nieuwe uitdager van de dag: Boban Benjamin Braspenning. Hoe ver kan de cabaretier komen? Je ziet het in deze uitzending van De slimste mens. Over de uitdagerBraspenning won in 2021 het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde vorig jaar zijn eerste avondvullende programma, getiteld Boompje, beestje. Hij stelt hierin de grote problemen en de interessante wereld van het grote geld aan de kaak. Hij is naast cabaretier en schrijver ook nog eens econoom. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames De broeders van Rossem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 10 januari 2023 om 21:24

De twee overgebleven kandidaten van maandag nemen het vanavond op tegen de nieuwe uitdager van de dag: Boban Benjamin Braspenning. Hoe ver kan de cabaretier komen? Je ziet het in deze uitzending van De slimste mens.

Over de uitdager
Braspenning won in 2021 het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde vorig jaar zijn eerste avondvullende programma, getiteld Boompje, beestje. Hij stelt hierin de grote problemen en de interessante wereld van het grote geld aan de kaak. Hij is naast cabaretier en schrijver ook nog eens econoom.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's