Married at First Sight: allereerste ontmoeting Richelle & Maarten

Married at First Sight: allereerste ontmoeting Richelle & Maarten

Dinsdag 10 januari 2023 om 10:45

Het is altijd weer spannend en tegelijkertijd onvoorstelbaar: twee mensen die elkaar voor de allereerste keer zien, bij het altaar, een paar minuten voordat zij elkaar hun jawoord zullen geven. Bekijk hieronder, in het fragment van Married at First Sight, hoe Richelle en Maarten op elkaar reageerden en wat hun eerste indruk was.

Married at First Sight: allereerste ontmoeting <em>Richelle</em> &amp; Maarten Het is altijd weer spannend en tegelijkertijd onvoorstelbaar: twee mensen die elkaar voor de allereerste keer zien, bij het altaar, een paar minuten voordat zij elkaar hun jawoord zullen geven. Bekijk hieronder, in het fragment van Married at First Sight, hoe Richelle en Maarten op elkaar reageerden en wat hun eerste indruk was. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar Bekijk deze video » Shownieuws: Humberto Tan zit in Suriname met deze vrouw Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: allereerste ontmoeting Richelle & Maarten

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's