De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska

De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska

De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska In De TV Kantine wordt een scène van Heel Holland Bakt nagespeeld door Paul de Leeuw, Carlo Boszhard en Irene Moors. Deelneemster Maroeska krijgt het zwaar te verduren als ze haar taart aan juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden presenteert... De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland Bakt-finalist Maroeska Metz speelt in The Passion Bekijk deze video » De TV Kantine gemist? Olcay interviewt Twan Huys in achtbaan Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska

In De TV Kantine wordt een scène van Heel Holland Bakt nagespeeld door Paul de Leeuw, Carlo Boszhard en Irene Moors. Deelneemster Maroeska krijgt het zwaar te verduren als ze haar taart aan juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden presenteert...

De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV