Tiger Woods blijft goed scoren op The Masters

Tiger Woods blijft goed scoren op The Masters

British Open kampioen Francesco Molinari gaat vandaag met twee slagen voorsprong op Tiger Woods en Tony Finau de laatste ronde van de Masters op Augusta National in. De Italiaan sloeg vier opeenvolgende birdies op de tweede negen om een 66 te scoren en eindigde op 13 onder voor de dag.

UPDATE: Tiger Woods wint Masters 2019, bekijk hier de samenvatting

Tiger Woods
Tiger Woods, die in 2005 de laatste van zijn vier Green Jackets won, scoorde een -5, waardoor hij na een goede tweede dag tweede staat, samen met mede-Amerikaan Tony Finau. Finau was één van de drie spelers die een sensationele 64 (-8) sloegen op de derde dag.

Overige top 5
Als vierde staat driemaal majorwinnaar Brooks Koepka, terwijl Ian Poulter uit Engeland een 68 scoorde en samen met Webb Simpson op negen onder blijft. De tee-tijden voor de laatste ronde van zondag zijn naar voren gebracht vanwege verwachte onweersbuien. Alle golfers worden gegroepeerd in drie-ballen ipv van in duo's, waarbij de eerste groep al begint om 7:30 uur lokale tijd.

Eerste grote titel?
Woods probeert zijn eerste grote titel te winnen sinds de US Open in 2008. Hij zal spelen naast Molinari en Finau in het laatste trio om 09:20 uur lokale tijd. De 14-voudige majorwinnaar zei dat hij "rond 03:45 of 04:00" lokale tijd zou opstaan om zich voor te bereiden op zijn start van 09:20 uur en zal er alles aan doen om op de eerste plaats te eindigen.

Zondagavond zullen we weten wie er het groene jasje mag aantrekken. Ziggo Sport en BBC zenden The Augusta Masters live uit. Je ziet de samenvattingen uiteraard op Gids.tv.

De stand The Masters na dag 3:
1 Francesco Molinari -13
T2 Tiger Woods -11
T2 Tony Finau -11
4 Brooks Koepka -10
T5 Ian Poulter -9
T5 Webb Simpson -9

Tiger Woods blijft goed scoren op The Masters British Open kampioen Francesco Molinari gaat vandaag met twee slagen voorsprong op Tiger Woods en Tony Finau de laatste ronde van de Masters op Augusta National in. De Italiaan sloeg vier opeenvolgende birdies op de tweede negen om een 66 te scoren en eindigde op 13 onder voor de dag. UPDATE: Tiger Woods wint Masters 2019, bekijk hier de samenvatting Tiger WoodsTiger Woods, die in 2005 de laatste van zijn vier Green Jackets won, scoorde een -5, waardoor hij na een goede tweede dag tweede staat, samen met mede-Amerikaan Tony Finau. Finau was één van de drie spelers die een sensationele 64 (-8) sloegen op de derde dag. Overige top 5Als vierde staat driemaal majorwinnaar Brooks Koepka, terwijl Ian Poulter uit Engeland een 68 scoorde en samen met Webb Simpson op negen onder blijft. De tee-tijden voor de laatste ronde van zondag zijn naar voren gebracht vanwege verwachte onweersbuien. Alle golfers worden gegroepeerd in drie-ballen ipv van in duo's, waarbij de eerste groep al begint om 7:30 uur lokale tijd. Missers op Augusta Masters dag 2 Bekijk deze video » Eerste grote titel?Woods probeert zijn eerste grote titel te winnen sinds de US Open in 2008. Hij zal spelen naast Molinari en Finau in het laatste trio om 09:20 uur lokale tijd. De 14-voudige majorwinnaar zei dat hij "rond 03:45 of 04:00" lokale tijd zou opstaan om zich voor te bereiden op zijn start van 09:20 uur en zal er alles aan doen om op de eerste plaats te eindigen. Zondagavond zullen we weten wie er het groene jasje mag aantrekken. Ziggo Sport en BBC zenden The Augusta Masters live uit. Je ziet de samenvattingen uiteraard op Gids.tv. De stand The Masters na dag 3:1 Francesco Molinari -13 T2 Tiger Woods -11T2 Tony Finau -114 Brooks Koepka -10T5 Ian Poulter -9T5 Webb Simpson -9
Sport :
Tiger Woods blijft goed scoren op The Masters
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tiger Woods blijft goed scoren op The Masters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV