Zien: Aran Bade over verminderd contact tussen Rachel en André Hazes

Zien: Aran Bade over verminderd contact tussen Rachel en André Hazes

Het leek even goed te gaan tussen Rachel en André Hazes, maar het botert opnieuw niet tussen de twee. Dat werd duidelijk tijdens de zaak tegen Yvonne Coldeweijer waarin de advocaat van Rachel aangaf dat Rachel en André niet on speaking terms zijn.

Zien: <em>Aran Bade</em> over verminderd contact tussen Rachel en <em>André Hazes</em> Het leek even goed te gaan tussen Rachel en André Hazes, maar het botert opnieuw niet tussen de twee. Dat werd duidelijk tijdens de zaak tegen Yvonne Coldeweijer waarin de advocaat van Rachel aangaf dat Rachel en André niet on speaking terms zijn. AfzonderlijkWat er precies aan de hand is tussen André en Rachel blijft gissen, maar zij willen wel aan de orde brengen dat het niet de brief is geweest die voor het verminderde contact heeft gezorgd. "De familie Hazes gaat heel afzonderlijk van elkaar te werk", aldus Aran Bade. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Aran Bade over verminderd contact tussen Rachel en André Hazes

Afzonderlijk
Wat er precies aan de hand is tussen André en Rachel blijft gissen, maar zij willen wel aan de orde brengen dat het niet de brief is geweest die voor het verminderde contact heeft gezorgd. "De familie Hazes gaat heel afzonderlijk van elkaar te werk", aldus Aran Bade.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's