Van Annemarie van Gaal mag TVOH terug op tv: "Lang genoeg van de buis geweest" (HLF8)

Van Annemarie van Gaal mag TVOH terug op tv: "Lang genoeg van de buis geweest" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Van <em>Annemarie van Gaal</em> mag <em>TVOH</em> terug op tv: &quot;Lang genoeg van de buis geweest&quot; (<em>HLF8)</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is een jaar geleden dat de bom onder TVOH ontplofte door Tim Hofmans onthullingen in zijn programma BOOS. In HLF8 discussiëren de gasten over de vraag 'moet The Voice of Holland terug op tv?' Annemarie van Gaal vindt van wel: "Jazeker, lang genoeg van de buis geweest!" Wat haar betreft zit heel Nederland erop te wachten. Filemon Wesselink deelt gaandeweg de discussie mede: "Ik ken heel veel mensen die er helemaal niet op zitten te wachten." Hoe denken de andere gasten erover? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is een jaar geleden dat de bom onder TVOH ontplofte door Tim Hofmans onthullingen in zijn programma BOOS. In HLF8 discussiëren de gasten over de vraag 'moet The Voice of Holland terug op tv?' Annemarie van Gaal vindt van wel: "Jazeker, lang genoeg van de buis geweest!" Wat haar betreft zit heel Nederland erop te wachten. Filemon Wesselink deelt gaandeweg de discussie mede: "Ik ken heel veel mensen die er helemaal niet op zitten te wachten." Hoe denken de andere gasten erover?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV