Over Mijn Lijk de Reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Mijn Lijk de Reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Mijn Lijk de Reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is altijd een bijzonder emotioneel moment voor de presentator, de families, de kijkers en de jonge ongeneeslijk zieke mensen zelf: de reünie, ofwel de terugblikaflevering van Over mijn lijk. Dit jaar blikken ze samen met Tim terug op het jaar dat achter hen ligt. GelachenHoe gaat het ten tijde van de reünie met ze? Hoe hebben ze de afleveringen beleefd? Wat heeft indruk gemaakt en hebben ze tijdens het kijken van de afleveringen van dit seizoen ook gelachen? Dat zijn allemaal vragen die tijdens de gezellige maar emotionele reünie de revue gaan passeren. Slecht nieuwsIrene en Roy kregen beiden pas geleden nog slecht nieuws in het ziekenhuis. Hoe gaan ze daar mee om? Bij Francis stabiliseert de hersentumor, net als bij Jip, die stiekem zelfs een beetje naar de toekomst durft te kijken. Met de families van de overleden Kiki en Patrick wordt teruggekeken naar de heftige periode die achter ze ligt. Bekijk ook Irene (Over mijn lijk) heeft laatste boodschap: ‘Dit wil jij doen, dat ga jij doen’ Bekijk deze video » Reünie Over mijn lijk 4 en 11 januari toch op NPO 1: bekijk aankondiging Tim Hofman Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 11 januari 2023 om 22:19

Het is altijd een bijzonder emotioneel moment voor de presentator, de families, de kijkers en de jonge ongeneeslijk zieke mensen zelf: de reünie, ofwel de terugblikaflevering van Over mijn lijk. Dit jaar blikken ze samen met Tim terug op het jaar dat achter hen ligt.

Gelachen
Hoe gaat het ten tijde van de reünie met ze? Hoe hebben ze de afleveringen beleefd? Wat heeft indruk gemaakt en hebben ze tijdens het kijken van de afleveringen van dit seizoen ook gelachen? Dat zijn allemaal vragen die tijdens de gezellige maar emotionele reünie de revue gaan passeren.

Slecht nieuws
Irene en Roy kregen beiden pas geleden nog slecht nieuws in het ziekenhuis. Hoe gaan ze daar mee om? Bij Francis stabiliseert de hersentumor, net als bij Jip, die stiekem zelfs een beetje naar de toekomst durft te kijken. Met de families van de overleden Kiki en Patrick wordt teruggekeken naar de heftige periode die achter ze ligt.

Actuele video's

Meer actuele video's