Daphne krijgt hyperventilatie tijdens vuurmaken in Down the Road

Daphne krijgt hyperventilatie tijdens vuurmaken in Down the Road

Wednesday 11 January 2023 om 13:03

In het programma Down the Road krijgen de deelnemers de opdracht om vuur te maken. De meeste koppels krijgen de warme vlammen aan. Alleen voor Daphne wordt het vuurmaken te veel en ontstaat er hyperventilatie. Gordon helpt haar op adem komen.

Benieuwd naar het hele fragment, bekijk deze hieronder.

Daphne krijgt hyperventilatie tijdens vuurmaken in <em>Down the Road</em> In het programma Down the Road krijgen de deelnemers de opdracht om vuur te maken. De meeste koppels krijgen de warme vlammen aan. Alleen voor Daphne wordt het vuurmaken te veel en ontstaat er hyperventilatie. Gordon helpt haar op adem komen. Benieuwd naar het hele fragment, bekijk deze hieronder. Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf dinsdag 3 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf dinsdag 3 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's