HLF8: GroenLinks besteedde 50.000 euro aan promoten persoonlijke social kanalen Jesse Klaver

HLF8: GroenLinks besteedde 50.000 euro aan promoten persoonlijke social kanalen Jesse Klaver

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Miljoenen gaan er over de toonbank om campagne te voeren op social media. Politieke partijen doen er alles aan om zichtbaar te zijn bij de doelgroep. Dat kan het beste via de social kanalen: "Op social media kun je natuurlijk heel goed targetten." GroenLinks besteedde alleen al 50.000 euro aan het promoten van de persoonlijke pagina's van Jesse Klaver.

<em>HLF8</em>: GroenLinks besteedde 50.000 euro aan promoten persoonlijke social kanalen <em>Jesse Klaver</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Miljoenen gaan er over de toonbank om campagne te voeren op social media. Politieke partijen doen er alles aan om zichtbaar te zijn bij de doelgroep. Dat kan het beste via de social kanalen: "Op social media kun je natuurlijk heel goed targetten." GroenLinks besteedde alleen al 50.000 euro aan het promoten van de persoonlijke pagina's van Jesse Klaver. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV