Sinan op zoek naar het Paradijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sinan op zoek naar het Paradijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sinan op zoek naar het Paradijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Jarenlang heeft Sinan verslag gedaan van de strijd in het Midden-Oosten. Nu is het tijd om ook de schoonheid van het gebied te laten zien. In de tweede aflevering van Sinan op zoek naar het paradijs gaat hij langs de grens met Syrië. DansersLangs de rivier de Eufraat treft Sinan bewoners die vol overgave de geschiedenis en schoonheid van hun land beschermen. Voorbij de grens met Syrië wordt hij verrast door een groep dansers. Over Sinan op zoek naar het paradijsNu de stofwolken enigszins zijn opgetrokken gaan journalist Sinan Can en documentairemaker Thomas Blom op een nieuwe ontdekkingstocht door het Midden-Oosten. Ze volgen de mythische rivier de Eufraat op zoek naar de mooiste landschappen, de meest kleurrijke mensen en de verborgen schatten. Bekijk ook Media Inside: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’ Bekijk deze video » Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Jarenlang heeft Sinan verslag gedaan van de strijd in het Midden-Oosten. Nu is het tijd om ook de schoonheid van het gebied te laten zien. In de tweede aflevering van Sinan op zoek naar het paradijs gaat hij langs de grens met Syrië.

Dansers
Langs de rivier de Eufraat treft Sinan bewoners die vol overgave de geschiedenis en schoonheid van hun land beschermen. Voorbij de grens met Syrië wordt hij verrast door een groep dansers.

Over Sinan op zoek naar het paradijs
Nu de stofwolken enigszins zijn opgetrokken gaan journalist Sinan Can en documentairemaker Thomas Blom op een nieuwe ontdekkingstocht door het Midden-Oosten. Ze volgen de mythische rivier de Eufraat op zoek naar de mooiste landschappen, de meest kleurrijke mensen en de verborgen schatten.

Actuele video's

Meer actuele video's