Zaterdag in Wie is de Mol?: verstoppen voor drones en wie saboteert de boel?

Zaterdag in Wie is de Mol?: verstoppen voor drones en wie saboteert de boel?

Bekijk hier het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en het belooft weer erg spannend te worden. In de eerste beelden is te zien dat de kandidaten dekking moeten zoeken omdat er allemaal drones rondvliegen. En met name Sander de Kramer lijkt behoorlijk verontwaardigd te zijn in een opdracht omdat het helemaal mis is gegaan. Is de Mol de boel flink aan het saboteren?

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em>: verstoppen voor drones en wie saboteert de boel? Bekijk hier het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en het belooft weer erg spannend te worden. In de eerste beelden is te zien dat de kandidaten dekking moeten zoeken omdat er allemaal drones rondvliegen. En met name Sander de Kramer lijkt behoorlijk verontwaardigd te zijn in een opdracht omdat het helemaal mis is gegaan. Is de Mol de boel flink aan het saboteren? Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video » Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's