Donnie en Frans Duijts bij Radio 538 om nieuwe single te promoten (video)

Donnie en Frans Duijts bij Radio 538 om nieuwe single te promoten (video)

In de studio van Radio 538 zijn Donnie en Frans Duijts. DJ Frank Dane vraagt Donnie naar z'n kinderen en of er nog eentje bij is gekomen. Dat is nog wat voorbarig want de jongste is nu 18 weken oud. Een andere lollige vraag van Frank is of de oudste van Donnie al joints kan draaien. Heeft hij hier een gevat antwoord op?

Koffie of thee
Van Frans wil Frank ook graag het nodige weten: of hij zijn huis al verkocht heeft en informatie over andere belangrijke kwesties. Je zou bijna vergeten waarvoor de zanger en rapper gekomen zijn. Samen hebben ze weer een nieuwe single gemaakt en de primeur 'Koffie Of Thee' is voor Radio 538.

Bekijk het fragment van De 538 Middag met Frank Dane hieronder.

<em>Donnie</em> en <em>Frans Duijts</em> bij <em>Radio 538</em> om nieuwe single te promoten (video) In de studio van Radio 538 zijn Donnie en Frans Duijts. DJ Frank Dane vraagt Donnie naar z'n kinderen en of er nog eentje bij is gekomen. Dat is nog wat voorbarig want de jongste is nu 18 weken oud. Een andere lollige vraag van Frank is of de oudste van Donnie al joints kan draaien. Heeft hij hier een gevat antwoord op? Koffie of theeVan Frans wil Frank ook graag het nodige weten: of hij zijn huis al verkocht heeft en informatie over andere belangrijke kwesties. Je zou bijna vergeten waarvoor de zanger en rapper gekomen zijn. Samen hebben ze weer een nieuwe single gemaakt en de primeur 'Koffie Of Thee' is voor Radio 538. Bekijk het fragment van De 538 Middag met Frank Dane hieronder. Bekijk ook Bas Smit roast Wietze en Klaas: "Is alcohol een ding bij jullie?" (video) Bekijk deze video » Bente over haar meisjesdroom in Music Memories: "Wilde altijd al een album maken" Bekijk deze video » Kraantje Pappie: 'Ik ben Dennis the Menace maar anders' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's