Familie Meiland: 'Code Rosé in Noordwijk gaat in mei open en wij verzorgen het ontbijt' (Shownieuws)

Familie Meiland: 'Code Rosé in Noordwijk gaat in mei open en wij verzorgen het ontbijt' (Shownieuws)

De familie Meiland is druk bezig met de verbouwing van hun onlangs aangekochte Pension Kristina, dat Code Rosé zal gaan heten, tot een waar paradijs. Gedurende de avonden zullen ze niet zelf aanwezig zijn voor hun gasten maar ze gaan wel afwisselend het ontbijt verzorgen, vertellen ze aan Shownieuws.

'Het wordt wel aanpoten'
Hoe gaat het met alle voorbereidingen: 'Er moet veel gebeuren. Vloerbedekking overal uithalen want we willen natuurlijk niet op die vloerbedekking waar duizenden mensen op gezeten hebben', vertelt Martien. Maxime vult aan: 'Het wordt wel aanpoten.' Dat geloven we direct want het pension moet in mei al opengaan.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Familie Meiland: '<em>Code Rosé</em> in Noordwijk gaat in mei open en wij verzorgen het ontbijt' (Shownieuws) De familie Meiland is druk bezig met de verbouwing van hun onlangs aangekochte Pension Kristina, dat Code Rosé zal gaan heten, tot een waar paradijs. Gedurende de avonden zullen ze niet zelf aanwezig zijn voor hun gasten maar ze gaan wel afwisselend het ontbijt verzorgen, vertellen ze aan Shownieuws. 'Het wordt wel aanpoten'Hoe gaat het met alle voorbereidingen: 'Er moet veel gebeuren. Vloerbedekking overal uithalen want we willen natuurlijk niet op die vloerbedekking waar duizenden mensen op gezeten hebben', vertelt Martien. Maxime vult aan: 'Het wordt wel aanpoten.' Dat geloven we direct want het pension moet in mei al opengaan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Hoe is het nu met Montana Meiland, na de breuk met Dirk? (Shownieuws) Bekijk deze video » Montana Meiland geeft update na breuk met Dirk: 'Ben heel erg met mezelf bezig' Bekijk deze video » Priscilla Presley over dood Lisa Marie: 'Gebroken en geshockeerd' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV