Shownieuws: volgers Sylvie Meis walgen van gepronk met rijkdom

Shownieuws: volgers Sylvie Meis walgen van gepronk met rijkdom

Friday 13 January 2023 om 10:46

Er gaat geen dag voorbij zonder dat Sylvie Meis een emmer stront over zich heen krijgt. Na het plaatsen van een foto van haar walk-in closet op Instagram gingen de volgers los: 'Ze spreken er schande van. In deze tijd van crisis, waarin mensen niet eens geld hebben om hun boodschappen te betalen, om dan zo te pronken met je rijkdom', vertelt Bart Ettekoven.

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook de begrafenis van de vader van haar beste vriendin Serena aan bod komt, hieronder

Shownieuws: volgers <em>Sylvie Meis</em> walgen van gepronk met rijkdom Er gaat geen dag voorbij zonder dat Sylvie Meis een emmer stront over zich heen krijgt. Na het plaatsen van een foto van haar walk-in closet op Instagram gingen de volgers los: 'Ze spreken er schande van. In deze tijd van crisis, waarin mensen niet eens geld hebben om hun boodschappen te betalen, om dan zo te pronken met je rijkdom', vertelt Bart Ettekoven. Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook de begrafenis van de vader van haar beste vriendin Serena aan bod komt, hieronder Bekijk ook Sylvie Meis bedolven onder kritiek op Malediven: 'Ga eens eten meid' (video) Bekijk deze video » Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video) Bekijk deze video » Familie Meiland: 'Code Rosé in Noordwijk gaat in mei open en wij verzorgen het ontbijt' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's