Khalid & Sophie gemist? Nico Dijkshoorn kreeg een paniekaanval op het podium (video)

Khalid & Sophie gemist? Nico Dijkshoorn kreeg een paniekaanval op het podium (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Nico Dijkshoorn kreeg een paniekaanval op het podium (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Nico Dijkshoorn keert terug naar het theater. Vanaf zondag staat hij weer op de planken met zijn nieuwe voorstelling Dijkshoorn Durft en doet hij weer wat hij het liefste doet. Een tijdje was dit niet zo: hij kreeg een paniekaanval op het podium en vond het moeilijk om weer te beginnen. 'Toen was ik dus eventjes kwijt waar ik heel erg van hield.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Nico Dijkshoorn kreeg een paniekaanval op het podium (video)

Nico Dijkshoorn keert terug naar het theater. Vanaf zondag staat hij weer op de planken met zijn nieuwe voorstelling Dijkshoorn Durft en doet hij weer wat hij het liefste doet. Een tijdje was dit niet zo: hij kreeg een paniekaanval op het podium en vond het moeilijk om weer te beginnen. 'Toen was ik dus eventjes kwijt waar ik heel erg van hield.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's