Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag is het tweede seizoen van Serengeti te zien, een documentaireserie van de BBC die in Engeland wordt voorgedragen door acteur John Boyega. we terug naar de uitgestrekte en ongerepte vlaktes van Tanzania en het dagelijkse leven van de bijzondere dieren in de Serengeti. IngrijpendWe krijgen unieke beelden te zien van een streek in Afrika die nog nauwelijks is aangetast en van de ingrijpende gebeurtenissen die het leven in de Serengeti elke dag weer tot een strijd om het bestaan maken. Het leven van de dieren op de Afrikaanse savanne wordt bedreigd door verschrikkelijk noodweer. Als het land overstroomt, zijn ze gedwongen om het hogerop te zoeken. BavianenEen spectaculaire buffeljacht legt de toenemende spanningen binnen een troep leeuwen bloot, terwijl een luipaard haar twee welpen probeert te beschermen tegen de hyena's. Een zebra met een pasgeboren veulen moet vechten om haar nageslacht te beschermen en veilig in de kudde te houden. Bij de bavianentroep lijkt er geen vuiltje aan de lucht maar er dreigt gevaar van buitenaf. Bekijk ook Sanne Wallis de Vries over afname dierenpopulatie: "De mensheid is een plaag" (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Tina de Bruin moet finale Het perfecte plaatje verlaten na fotoshoot in natuur Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf zaterdag is het tweede seizoen van Serengeti te zien, een documentaireserie van de BBC die in Engeland wordt voorgedragen door acteur John Boyega. we terug naar de uitgestrekte en ongerepte vlaktes van Tanzania en het dagelijkse leven van de bijzondere dieren in de Serengeti.

Ingrijpend
We krijgen unieke beelden te zien van een streek in Afrika die nog nauwelijks is aangetast en van de ingrijpende gebeurtenissen die het leven in de Serengeti elke dag weer tot een strijd om het bestaan maken. Het leven van de dieren op de Afrikaanse savanne wordt bedreigd door verschrikkelijk noodweer. Als het land overstroomt, zijn ze gedwongen om het hogerop te zoeken.

Bavianen
Een spectaculaire buffeljacht legt de toenemende spanningen binnen een troep leeuwen bloot, terwijl een luipaard haar twee welpen probeert te beschermen tegen de hyena's. Een zebra met een pasgeboren veulen moet vechten om haar nageslacht te beschermen en veilig in de kudde te houden. Bij de bavianentroep lijkt er geen vuiltje aan de lucht maar er dreigt gevaar van buitenaf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Serengeti

Actuele video's

Meer actuele video's