Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Wie is de Mol? gaat het er om spannen voor kandidaat (of Mol?) Sarah, die in de eerste aflevering afviel en nu toch weer terug kan keren in het spel. Gaat haar dat lukken? Dat zie je zaterdag op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag in Wie is de Mol?: verstoppen voor drones en wie saboteert de boel? Bekijk deze video » SPOILER: dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video » Discussie in Wie is de Mol? over wie in welk busje gaat zitten: ‘Ranomi!’ Bekijk deze video » SarahSarah had zelf al het idee dat ze de test "niet goed gemaakt had" en kreeg zodoende het eerste rode scherm van dit seizoen. Aan het einde van de aflevering kreeg ze een mysterieus bericht en uit de teaser blijkt dat ze een kans krijgt om zich terug te vechten. Over Wie is de Mol? 2023Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023. Bekijk ook Oud-kandidaat Patrick Martens over WIDM: "Ik zat er twee keer volledig naast" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Fan-theorie Wie is de Mol?: verklapt photoshop-blunder identiteit van de Mol? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 14 January 2023 om 21:37

In de tweede aflevering van Wie is de Mol? gaat het er om spannen voor kandidaat (of Mol?) Sarah, die in de eerste aflevering afviel en nu toch weer terug kan keren in het spel. Gaat haar dat lukken? Dat zie je zaterdag op NPO 1.

Sarah
Sarah had zelf al het idee dat ze de test "niet goed gemaakt had" en kreeg zodoende het eerste rode scherm van dit seizoen. Aan het einde van de aflevering kreeg ze een mysterieus bericht en uit de teaser blijkt dat ze een kans krijgt om zich terug te vechten.

Over Wie is de Mol? 2023
Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's