Video: Mark Rutte wil zich niet mengen in 'gecremeerde kroket'-conflict Yvonne Coldeweijer

Video: Mark Rutte wil zich niet mengen in 'gecremeerde kroket'-conflict Yvonne Coldeweijer

Saturday 14 January 2023 om 10:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

De juicy-rechtbankrel tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes heeft inmiddels ook het Binnenhof bereikt. Jaïr Ferwerda probeert het bij de premier, maar die wil niet reageren.

Lees verder onder de video.

Video: Mark Rutte wil zich niet mengen in 'gecremeerde kroket'-conflict <em>Yvonne Coldeweijer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De juicy-rechtbankrel tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes heeft inmiddels ook het Binnenhof bereikt. Jaïr Ferwerda probeert het bij de premier, maar die wil niet reageren. Lees verder onder de video. Gecremeerde kroketFerwerda lijkt nog serieus te beginnen: mag je het rechtsysteem wel misbruiken voor je eigen privé-issues? Zowel Frank Weerwind als Dilan Yeşilgöz-Zegerius zijn overvallen door de 'gecremeerde kroket'-vraag. Mark Rutte gaat zich er niet in mengen. Afgelopen maandag diende een rechtszaak vanwege een video van Yvonne Coldeweijer waarin ze beweert dat Rachel Hazes een brief van haar zoon André aan zijn ex Sarah van Soelen heeft gelekt naar de media. En daarin vielen ook de woorden 'gecremeerde kroket'. Rechtszaak: mag Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes een gecremeerde kroket noemen? Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Video: Mark Rutte wil zich niet mengen in 'gecremeerde kroket'-conflict Yvonne Coldeweijer

Gecremeerde kroket
Ferwerda lijkt nog serieus te beginnen: mag je het rechtsysteem wel misbruiken voor je eigen privé-issues? Zowel Frank Weerwind als Dilan Yeşilgöz-Zegerius zijn overvallen door de 'gecremeerde kroket'-vraag. Mark Rutte gaat zich er niet in mengen. Afgelopen maandag diende een rechtszaak vanwege een video van Yvonne Coldeweijer waarin ze beweert dat Rachel Hazes een brief van haar zoon André aan zijn ex Sarah van Soelen heeft gelekt naar de media. En daarin vielen ook de woorden 'gecremeerde kroket'.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's