Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt zijn er nog zes bakkers in de tent die een gooi gaan naar de titel 'meesterbakker van de week' door een aantal heerlijke baksels te creëeren. Deze week is het thema zeer toepasselijk 'koek'. Alle fragmenten uit deze uitzending Zondag in nieuwe aflevering Heel Holland bakt: ‘De koek is nooit op’ Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin start de aflevering van zondag op een bijzondere manier Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin speelt vals met baksel (video) Bekijk deze video » SignatuurHet is koek en ei in de tent bij de start van de aflevering, maar dat zal niet lang duren. De bakkers beginnen namelijk met een lastige signatuuropdracht: een macarontaart. Wat is nu de moeilijkheid van het maken van macarons? De jury legt het nog eens haarfijn uit. MichelettesDaarna is het tijd voor de technische opdracht: het maken van michelettes, dunne koeken die je oprolt en naar wens vult met chocolade, oorspronkelijk uit Mont Saint-Michel. En dan moet het spektakelstuk nog komen... wie gaat het overleven?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt zijn er nog zes bakkers in de tent die een gooi gaan naar de titel 'meesterbakker van de week' door een aantal heerlijke baksels te creëeren. Deze week is het thema zeer toepasselijk 'koek'.

Signatuur
Het is koek en ei in de tent bij de start van de aflevering, maar dat zal niet lang duren. De bakkers beginnen namelijk met een lastige signatuuropdracht: een macarontaart. Wat is nu de moeilijkheid van het maken van macarons? De jury legt het nog eens haarfijn uit.

Michelettes
Daarna is het tijd voor de technische opdracht: het maken van michelettes, dunne koeken die je oprolt en naar wens vult met chocolade, oorspronkelijk uit Mont Saint-Michel. En dan moet het spektakelstuk nog komen... wie gaat het overleven?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV