Sylvie Meis reageert op breuk met vriend Bart

Sylvie Meis reageert op breuk met vriend Bart

Sylvie Meis reageert op breuk met vriend Bart Sylvie Meis reageert op de breuk met haar vriend Bart door.....te zwijgen. Toen zij er op haar verjaardagsfeestje in Hamburg naar gevraagd werd koos ze ervoor om niets te zeggen en zich te focussen op een goede foto voor de massaal aanwezige paparazzi. VerjaardagSylvie vierde gisteren haar 41e verjaardag en vierde dat met ontelbare foto's van ballonnen en cadeaus op haar Instagram-pagina. Haar broer en zijn partner waren erbij om mee te proosten maar van haar vriend Bart was geen spoor te bekennen. Die bleek achteraf aan de wijn te zitten met vrienden in Tilburg. Het lijkt een bevestiging van het gerucht dat de twee niet langer een stel zijn. Treurige vraagOp weg naar haar verjaardagsdiner werd de glamourdiva aangesproken door een nieuwsgierige journalist: "Sylvie, een treurige vraag nog: waarom heeft het met Bart niet gewerkt?" Een antwoord krijgt hij niet, wel wat boze opmerkingen van omstanders. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook 'Sylvie Meis en vriend Bart uit elkaar' Bekijk deze video » Sylvie Meis en vriend Bart uit elkaar vanwege uiteenlopende levensstijl Bekijk deze video »
Entertainment

Sylvie Meis reageert op de breuk met haar vriend Bart door.....te zwijgen. Toen zij er op haar verjaardagsfeestje in Hamburg naar gevraagd werd koos ze ervoor om niets te zeggen en zich te focussen op een goede foto voor de massaal aanwezige paparazzi.

Verjaardag
Sylvie vierde gisteren haar 41e verjaardag en vierde dat met ontelbare foto's van ballonnen en cadeaus op haar Instagram-pagina. Haar broer en zijn partner waren erbij om mee te proosten maar van haar vriend Bart was geen spoor te bekennen. Die bleek achteraf aan de wijn te zitten met vrienden in Tilburg. Het lijkt een bevestiging van het gerucht dat de twee niet langer een stel zijn.

Treurige vraag
Op weg naar haar verjaardagsdiner werd de glamourdiva aangesproken door een nieuwsgierige journalist: "Sylvie, een treurige vraag nog: waarom heeft het met Bart niet gewerkt?" Een antwoord krijgt hij niet, wel wat boze opmerkingen van omstanders. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis reageert op breuk met vriend Bart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ballonnen, verjaardag, tilburg, journalist, hamburg, wijn, fragment, opmerkingen, foto, spoor, vriend, sylvie meis, verjaardagsdiner, voetbalvrouw, partner

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.