Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk hier de eerste bloopers van 2023

Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk hier de eerste bloopers van 2023

In Goede Tijden, Slechte Tijden spelen natuurlijk allemaal professionele acteurs en actrices, maar overal gaat weleens wat mis. En wat is er leuker dan naar een soap kijken, dat zijn de bloopers. De eerste blunders van GTST uit 2023 zijn al binnen, ook al is het jaar nog maar net begonnen. Dus dat belooft veel goeds…

Bekijk de bloopers uit Goede Tijden, Slechte Tijden in de video hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: bekijk hier de eerste bloopers van 2023 In Goede Tijden, Slechte Tijden spelen natuurlijk allemaal professionele acteurs en actrices, maar overal gaat weleens wat mis. En wat is er leuker dan naar een soap kijken, dat zijn de bloopers. De eerste blunders van GTST uit 2023 zijn al binnen, ook al is het jaar nog maar net begonnen. Dus dat belooft veel goeds… Bekijk de bloopers uit Goede Tijden, Slechte Tijden in de video hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Cast GTST blikt terug op de zwaarste verhaallijnen ooit! (video) Bekijk deze video » GTST in januari: angstcultuur in Meerdijk (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk hier de eerste bloopers van 2023

Actuele video's

Meer actuele video's