Married At First Sight: vijfde koppel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: vijfde koppel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: vijfde koppel gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zijn er al vier koppels aan elkaar gematcht, maar het zijn zeker niet de laatsten. Het vijfde koppel staat namelijk voor de deur: Remco en Paula. We zien ook drie van de vier eerdere koppels. Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight: Nicole is helemaal klaar met Martijn Bekijk deze video » HondenDe twee nieuwe mensen die door de experts worden gekoppeld zijn de 49-jarige Remco en de 48-jarige Paula. Remco is een sportieve vader van twee die inmiddels al weer vier jaar vrijgezel is. Paula is spontaan en helemaal gek van haar drie kinderen én haar twee honden, die ze natuurlijk wel mee moet kunnen nemen. CaraïbenMaarten en Richelle worden voor het eerst samen wakker in de bruidssuite in Amsterdam, maar daar kunnen ze niet lang blijven. Ze moeten vroeg op, hun huwelijksreis gaat naar het Caribisch gebied. Loes en Wichian zien elkaar in de trouwzaal en Loes krijgt de lachers op haar hand. In Italië worstelen Nicole en Martijn met hun relatie. Ze doen hun best om weer 'on speaking terms' te komen, maar of dat lukt? Bekijk ook Married At First Sight: Loes en Wichian passen trouwkleding Bekijk deze video » Irritaties tussen Nicole en Martijn tijdens Married at First Sight Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: vijfde koppel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zijn er al vier koppels aan elkaar gematcht, maar het zijn zeker niet de laatsten. Het vijfde koppel staat namelijk voor de deur: Remco en Paula. We zien ook drie van de vier eerdere koppels.

Honden
De twee nieuwe mensen die door de experts worden gekoppeld zijn de 49-jarige Remco en de 48-jarige Paula. Remco is een sportieve vader van twee die inmiddels al weer vier jaar vrijgezel is. Paula is spontaan en helemaal gek van haar drie kinderen én haar twee honden, die ze natuurlijk wel mee moet kunnen nemen.

Caraïben
Maarten en Richelle worden voor het eerst samen wakker in de bruidssuite in Amsterdam, maar daar kunnen ze niet lang blijven. Ze moeten vroeg op, hun huwelijksreis gaat naar het Caribisch gebied. Loes en Wichian zien elkaar in de trouwzaal en Loes krijgt de lachers op haar hand. In Italië worstelen Nicole en Martijn met hun relatie. Ze doen hun best om weer 'on speaking terms' te komen, maar of dat lukt?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's