De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van deze week is Thomas Brok de nieuwe uitdager. De online contentmaker en presentator gaat het opnemen tegen de twee overgebleven kandidaten om te bepalen wie de slimste mens van de dag is. Online contentThomas Brok is een van de voorvechters van de online content, de oprichter van het populaire Instagram account Teenmag (75k volgers) en Spaze (67,5k volgers). Hij is daarnaast nog steeds een zeer populair vlogger. Vorig jaar werd hij nog bedreigd en achterna gezeten met stenen en glas bij het St. Bonifatiuscollege in Utrecht. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Bekijk deze video » Oproep De slimste mens: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van deze week is Thomas Brok de nieuwe uitdager. De online contentmaker en presentator gaat het opnemen tegen de twee overgebleven kandidaten om te bepalen wie de slimste mens van de dag is.

Online content
Thomas Brok is een van de voorvechters van de online content, de oprichter van het populaire Instagram account Teenmag (75k volgers) en Spaze (67,5k volgers). Hij is daarnaast nog steeds een zeer populair vlogger. Vorig jaar werd hij nog bedreigd en achterna gezeten met stenen en glas bij het St. Bonifatiuscollege in Utrecht.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV