Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is nog maar net begonnen, maar er verschijnen nu al donderwolkjes aan de horizon. Het huwelijk van Martijn en Nicole dreigt tijdens de huwelijksreis al te eindigen in een scheiding, is deze relatie nog te redden? Alle fragmenten uit deze uitzending Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' Bekijk deze video » Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest Bekijk deze video » Married at First Sight: Remco en Paula ontmoeten elkaar op de bruiloft Bekijk deze video » Martijn wil naar huisIn de aflevering van woensdag 18 januari gaat expert Patrick naar Italië om het huwelijk van Martijn en Nicole te redden. Maar ook om Martijn ervan te weerhouden om op de tweede dag van de huwelijksreis al naar huis te gaan. Wilfred twijfelt aan toekomst met FrancoisOok is het deze keer de grote dag voor Remco en Paula. Op de trouwlocatie legt de moeder van Paula de bruidegom het vuur aan de schenen. Op Sint Maarten vertelt Wilfred aan expert Eveline dat het goed gaat tussen hem en Francois, maar dat hij twijfels heeft over hun toekomst. Irritaties tussen Nicole en Martijn tijdens Married at First Sight Bekijk deze video » Married at First Sight: oud-kandidaat Mick ziet Daisy niet meer, dol op nieuwe liefde Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is nog maar net begonnen, maar er verschijnen nu al donderwolkjes aan de horizon. Het huwelijk van Martijn en Nicole dreigt tijdens de huwelijksreis al te eindigen in een scheiding, is deze relatie nog te redden?

Martijn wil naar huis
In de aflevering van woensdag 18 januari gaat expert Patrick naar Italië om het huwelijk van Martijn en Nicole te redden. Maar ook om Martijn ervan te weerhouden om op de tweede dag van de huwelijksreis al naar huis te gaan.

Wilfred twijfelt aan toekomst met Francois
Ook is het deze keer de grote dag voor Remco en Paula. Op de trouwlocatie legt de moeder van Paula de bruidegom het vuur aan de schenen. Op Sint Maarten vertelt Wilfred aan expert Eveline dat het goed gaat tussen hem en Francois, maar dat hij twijfels heeft over hun toekomst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV