Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Gort over de Grens gaat sommelier en wijnkenner Ilja Gort weer over de Nederlandse grens om te kijken waar de beste wijnen te vinden zijn. Hij volgt dit seizoen een bekend spoor. HannibalGort volgt dit seizoen het spoor van het Carthagische leger onder leiding van Hannibal. Zij trokken door de Alpen om de strijd aan te gaan met het Romeinse leger. Ilja doet diezelfde reis.In de eerste aflevering trekt Gort door de Haute-Savoie. AlpenhoornHij bezoekt een koeienbellenmaakster, rijdt een deel van de Tour de France, blaast zijn longen uit zijn lijf op een vijf meter lange alpenhoorn en drinkt alpenwijn met een jong stel dat zich heeft teruggetrokken op de top van een alp. Bekijk ook Ilja Gort vertelt in Op1 over mislukte wijnoogst in Frankrijk: "Pats, boem, dood" Bekijk deze video » Video: voorproefje wereldkampioenschap wijnproeven in Op1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe seizoen van Gort over de Grens gaat sommelier en wijnkenner Ilja Gort weer over de Nederlandse grens om te kijken waar de beste wijnen te vinden zijn. Hij volgt dit seizoen een bekend spoor.

Hannibal
Gort volgt dit seizoen het spoor van het Carthagische leger onder leiding van Hannibal. Zij trokken door de Alpen om de strijd aan te gaan met het Romeinse leger. Ilja doet diezelfde reis.In de eerste aflevering trekt Gort door de Haute-Savoie.

Alpenhoorn
Hij bezoekt een koeienbellenmaakster, rijdt een deel van de Tour de France, blaast zijn longen uit zijn lijf op een vijf meter lange alpenhoorn en drinkt alpenwijn met een jong stel dat zich heeft teruggetrokken op de top van een alp.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gort over de Grens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV