De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag zit er weer een nieuwe uitdager in de stoel van De slimste mens. Deze keer doet cabaretier Thijs van de Meeberg een poging om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zo wellicht een plek in de finaleweek te veroveren. Quote Louis van Gaal“We can come a end, zei Louis van Gaal. Ik ga er vooraf geen uitspraken over doen…”, laat Van de Meeberg weten op social media. Thijs staat momenteel op het podium met zijn show Meer dan mogelijk. Vanaf mei komt hij met een nieuwe cabaretvoorstelling, en wellicht komt hierin ook een stuk voor over wat hij allemaal meemaakt bij De slimste mens… Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Bekijk deze video » Oproep De slimste mens: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag zit er weer een nieuwe uitdager in de stoel van De slimste mens. Deze keer doet cabaretier Thijs van de Meeberg een poging om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zo wellicht een plek in de finaleweek te veroveren.

Quote Louis van Gaal
“We can come a end, zei Louis van Gaal. Ik ga er vooraf geen uitspraken over doen…”, laat Van de Meeberg weten op social media. Thijs staat momenteel op het podium met zijn show Meer dan mogelijk. Vanaf mei komt hij met een nieuwe cabaretvoorstelling, en wellicht komt hierin ook een stuk voor over wat hij allemaal meemaakt bij De slimste mens

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV