DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending DNA Onbekend is terug, maar dit seizoen is er wel een nieuwe presentatrice: Marlijn Weerdenburg vervangt Dionne Stax, die naar Omroep Max is verkast. Weerdenburg helpt vanaf dit seizoen Nederlanders hun echte ouders of familieleden te vinden. Klopt het wel?Veel Nederlanders lopen met de gevoelens rond: Wie ben ik? Wat is mijn verhaal? De mogelijkheden voor mensen die geadopteerd zijn om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia gelukkig toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel? Eerste afleveringIn de eerste aflevering horen we de verhalen van Pascal en de geadopteerde Lisa. De 29-jarige vond zelf haar biologische moeder in Colombia en een mogelijke zus in Frankrijk. Toch twijfelt ze of het haar echte familie is. Pascal groeide op bij zijn opa en oma, omdat zijn moeder pas zeventien jaar was toen hij geboren werd. Bekijk ook De TV Kantine gemist? Loretta Schrijver gaat in DNA Onbekend op zoek naar zus Bekijk deze video » Slotaflevering DNA Onbekend: Heeft Jolanda's moeder een relatie gehad met haar zwager? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

DNA Onbekend is terug, maar dit seizoen is er wel een nieuwe presentatrice: Marlijn Weerdenburg vervangt Dionne Stax, die naar Omroep Max is verkast. Weerdenburg helpt vanaf dit seizoen Nederlanders hun echte ouders of familieleden te vinden.

Klopt het wel?
Veel Nederlanders lopen met de gevoelens rond: Wie ben ik? Wat is mijn verhaal? De mogelijkheden voor mensen die geadopteerd zijn om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia gelukkig toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering horen we de verhalen van Pascal en de geadopteerde Lisa. De 29-jarige vond zelf haar biologische moeder in Colombia en een mogelijke zus in Frankrijk. Toch twijfelt ze of het haar echte familie is. Pascal groeide op bij zijn opa en oma, omdat zijn moeder pas zeventien jaar was toen hij geboren werd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV