Vandaag Inside: René van der Gijp komt niet meer bij na filmpje boerende Amerikaanse gouverneur

Vandaag Inside: René van der Gijp komt niet meer bij na filmpje boerende Amerikaanse gouverneur

René van der Gijp begint het jaar duidelijk met een lach. Ging hij maandag al stuk om een filmpje dat hij van Ruud Gullit had gekregen, dinsdag kwam hij niet meer bij na een door Raymond Mens meegenomen filmpje van een boerende Amerikaanse gouverneur. 'Dit is toch niet echt!?', vraagt Wilfred Genee zich echter hardop af.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>René van der Gijp</em> komt niet meer bij na filmpje boerende Amerikaanse gouverneur René van der Gijp begint het jaar duidelijk met een lach. Ging hij maandag al stuk om een filmpje dat hij van Ruud Gullit had gekregen, dinsdag kwam hij niet meer bij na een door Raymond Mens meegenomen filmpje van een boerende Amerikaanse gouverneur. 'Dit is toch niet echt!?', vraagt Wilfred Genee zich echter hardop af. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's