Sam Hagens overdonderd door vraag Maik de Boer in HLF8: "Hoe vind jij zelf dat je bezig bent?"

Sam Hagens overdonderd door vraag Maik de Boer in HLF8: "Hoe vind jij zelf dat je bezig bent?"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 17 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sam Hagens</em> overdonderd door vraag Maik de Boer in <em>HLF8</em>: &quot;Hoe vind jij zelf dat je bezig bent?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 17 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sam Hagens zit nu een tijdje op de plek van talkshow host, hoe vergaat dat hem? Zelf is hij een klein beetje overdonderd door de vragen vanuit de tafelgasten: "Is dit een diepte interview?" Maik de Boer is vooral nieuwsgierig: "Hoe vind je zelf dat het gaat?" Hagens is overdonderd door de vraag van de Boer. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sam Hagens zit nu een tijdje op de plek van talkshow host, hoe vergaat dat hem? Zelf is hij een klein beetje overdonderd door de vragen vanuit de tafelgasten: "Is dit een diepte interview?" Maik de Boer is vooral nieuwsgierig: "Hoe vind je zelf dat het gaat?" Hagens is overdonderd door de vraag van de Boer.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV