Madonna komt naar Nederland: "Zij is met een extreme mate van kunst bezig" (HLF8)

Madonna komt naar Nederland: "Zij is met een extreme mate van kunst bezig" (HLF8)

Woensdag 18 januari 2023 om 21:57

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Madonna</em> komt naar Nederland: &quot;Zij is met een extreme mate van kunst bezig&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Madonna komt haar greatest hits vieren in Ziggo Dome. Ze gaat weer op wereldtournee en voor een aantal tickets moet je flink in de buidel tasten. Men vindt mogelijk dat Madonna nu een beetje raar doet, maar Maik de Boer ontkracht dat: "Wat zij doet, heeft niemand nog door, maar zij is met een extreme, interessante mate van kunst bezig." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Madonna komt haar greatest hits vieren in Ziggo Dome. Ze gaat weer op wereldtournee en voor een aantal tickets moet je flink in de buidel tasten. Men vindt mogelijk dat Madonna nu een beetje raar doet, maar Maik de Boer ontkracht dat: "Wat zij doet, heeft niemand nog door, maar zij is met een extreme, interessante mate van kunst bezig."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's