Murky Skies: gevolgen van enquête gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Murky Skies: gevolgen van enquête gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Murky Skies: gevolgen van enquête gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de slotaflevering van Murky Skies worden de gevolgen van de parlementaire enquête naar de Bijlmerramp nog eens tegen het licht gehouden. Want: die gevolgen zijn ingrijpend! Noam Pinchas doet er uitgebreid navraag over. BuurtbewonersEen parlementaire onderzoekscommissie onthult in 2002 wat er allemaal misging bij de afhandeling van de Bijlmervliegramp en wat de gevolgen zijn voor de gezondheid van de buurtbewoners, de eerstehulpverleners en het milieu. DwarsbomenDeze onthullingen kunnen grote gevolgen hebben voor de betrekkingen tussen Israël en Nederland, een van de trouwste bondgenoten van het land. Politici en advocaten doen er alles aan om parlementaire onderzoekscommissie te dwarsbomen en de schuld af te schuiven. Bekijk ook Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp Bekijk deze video » Op1: Bijlmerramp-getuige Anthony Kiene leest voor wat hij als 11-jarige schreef over de ramp Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de slotaflevering van Murky Skies worden de gevolgen van de parlementaire enquête naar de Bijlmerramp nog eens tegen het licht gehouden. Want: die gevolgen zijn ingrijpend! Noam Pinchas doet er uitgebreid navraag over.

Buurtbewoners
Een parlementaire onderzoekscommissie onthult in 2002 wat er allemaal misging bij de afhandeling van de Bijlmervliegramp en wat de gevolgen zijn voor de gezondheid van de buurtbewoners, de eerstehulpverleners en het milieu.

Dwarsbomen
Deze onthullingen kunnen grote gevolgen hebben voor de betrekkingen tussen Israël en Nederland, een van de trouwste bondgenoten van het land. Politici en advocaten doen er alles aan om parlementaire onderzoekscommissie te dwarsbomen en de schuld af te schuiven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Murky Skies

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV