Eerste beelden De Bachelorette met Sylvia Geersen: 'Denk dat we zeker een match hebben'

Eerste beelden De Bachelorette met Sylvia Geersen: 'Denk dat we zeker een match hebben'

Vanaf 2 februari kun je kijken naar een nieuwe reeks van De Bachelorette. Deze keer is Sylvia Geersen op zoek naar een nieuwe liefde. Ze ontmoet allemaal singles en gaat op veel dates om wellicht haar ware liefde te vinden. En de eerste beelden beloven al veel goeds “Ik denk dat we zeker wel een match hebben”, zegt het model. “Het zou zeker kunnen dat hij erbij zit. Ik ben er een beetje van geschrokken zelfs.”

Bekijk de RTL Boulevard-video met eerste beelden van De Bachelorette hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland.

Eerste beelden <em>De Bachelorette</em> met Sylvia Geersen: 'Denk dat we zeker een match hebben' Vanaf 2 februari kun je kijken naar een nieuwe reeks van De Bachelorette. Deze keer is Sylvia Geersen op zoek naar een nieuwe liefde. Ze ontmoet allemaal singles en gaat op veel dates om wellicht haar ware liefde te vinden. En de eerste beelden beloven al veel goeds “Ik denk dat we zeker wel een match hebben”, zegt het model. “Het zou zeker kunnen dat hij erbij zit. Ik ben er een beetje van geschrokken zelfs.” Bekijk de RTL Boulevard-video met eerste beelden van De Bachelorette hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland. ZIEN: Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette-presentatrice Bekijk deze video » Roast Famke Louise: 'Vieze mannen zaten aan Sylvia Geersen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden De Bachelorette met Sylvia Geersen: 'Denk dat we zeker een match hebben'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV