Video: dit is Marja Kox, de dochter van opvallende realityster Michella Kox

Video: dit is Marja Kox, de dochter van opvallende realityster Michella Kox

Michella Kox is niet weg te slaan uit realityshows, momenteel schittert Michella in Echte meisjes in de jungle. Maar ze heeft ook een jonge dochter, de 24-jarige Marja. Zij is erg actief op social media en timmert hard aan de weg in de modewereld. In de beelden hieronder zie je wie Marja is en wat de dochter van Michella zoal meemaakt op een dag.

Bekijk de social media-beelden in de video van Shownieuws hieronder. Echte meisjes in de jungle is elke maandag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Video: dit is <em>Marja Kox</em>, de dochter van opvallende realityster Michella Kox Michella Kox is niet weg te slaan uit realityshows, momenteel schittert Michella in Echte meisjes in de jungle. Maar ze heeft ook een jonge dochter, de 24-jarige Marja. Zij is erg actief op social media en timmert hard aan de weg in de modewereld. In de beelden hieronder zie je wie Marja is en wat de dochter van Michella zoal meemaakt op een dag. Bekijk de social media-beelden in de video van Shownieuws hieronder. Echte meisjes in de jungle is elke maandag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Echte Meisjes in de Jungle is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox & Gaby Blaaser Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Boze Michella Kox is eigenlijk helemaal niet boos' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV